Wikileaks meelelahutusest: USA diplomaadid soovitasid Afganistanile Bollywoodi staare

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pildil on Akshay Kumar ja Katrina Kaif juba Londonis promomas oma uut filmi. Foto tehtud 15. detsembril.
Sel pildil on Akshay Kumar ja Katrina Kaif juba Londonis promomas oma uut filmi. Foto tehtud 15. detsembril. Foto: SCANPIX

Eile avaldas Wikileaks dokumendi, mille järgi soovitasid USA diplomaadid saata Afganistani sealse olukorra rahustamiseks India Bollywoodi filmistaare turneele, vahendab Yle AFPd.

2007. aasta märtsist pärinevas dokumendis seisab, et vabatahtlikud india filmitähed võiksid reisida Afganistani, suhelda kohalikega ja juhtida nende tähelepanu probleemidele, mis maal valitsevad. Idee ei leidnud siiski elluviimist.

Mõte näib olevat sisukas, eriti kui arvestada, et filmitähed rääkinuks just tegelikest probleemidest. Bollywoodi filmid on Afganistanis ka eriliselt armastatud ja neid näidatakse pidevalt riigi televisoonis.

Tõsi küll, lähtuvalt riigis levinud moraaliarusaamadest kaetakse filmides naisnäitlejate vöö- ja dekolteepiirkonnad, kui need juhtuvad paljad olema, ruudukestega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles