Tele2 siseneb koduinterneti pakkujate turule

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsi alguses muutub Tele2 hinnakiri.
Märtsi alguses muutub Tele2 hinnakiri. Foto: Tairo Lutter

Tele2 hakkab sarnaselt Teliale ja Elisale pakkuma klientidele alternatiiviks kaabelühendustele piiramatu andmemahuga üle õhu levivat koduinterneti paketti.

20,99-eurose kuumaksuga piiramatu pakett Koduinternet võimaldab allalaadimiskiirust kuni 30 Mbit/s. Paketivalikus on ka Unlimited pakett, mis toob internetitarbijatele kuutasuga 38,99 eurot koju kätte limiteerimata andmemahu piiramatu alla- ja üleslaadimiskiirusega.

Tele2 koduinternet pole erinevalt teiste mobiilioperaatorite pakutavatest piiramatutest pakettidest seotud ühe aadressiga.

«Tele2 uued internetipaketid on suunatud kodudesse, kus samaaegselt kasutavad internetti paljud pereliikmed mitmetes erinevates seadmetes. Kuna uued paketid on piiramatu andmemahuga, võivad pered kasutada internetti nii palju kui tarvis ja mitte mõelda mahtudele,» ütles Tele2 tootedirektor Katrin Aron.

Aroni hinnangul kuulub tulevik mobiilsele internetile, mille keskmised kiirused on juba täna paremad kui püsiühenduse puhul. «Nüüd, mil on murtud viimane barjäär ja ka mobiilne internet võimaldab kodus piiramatut netis surfamist, võivad pered kodudes kaabelinternetist loobuda,» ütles Aron.

Telia tõi oma mobiilse piiramatu mahuga koduinterneti paketi välja jaanuaris. Selle teenuse kiirus on piiratud 20 Mbps ning vajalik on spetsiaalne ruuter. Paketi osaks on ka kodune TV-teenus, mille sisu on suures osas sarnane praeguse minuTVga, kuid kanalitest on sellega võrreldes juures TV3 ja TV6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles