Eesti ettevõte on 110 Euroopa parima seas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brightspark OÜ tegevjuht Kari Maripuu tutvustas Koigi vallas Järvamaa omavalitsusjuhtidele nutitelefoni rakendust, mis lihtsustab inimeste suhtlemist kohaliku omavalitsusega.
Brightspark OÜ tegevjuht Kari Maripuu tutvustas Koigi vallas Järvamaa omavalitsusjuhtidele nutitelefoni rakendust, mis lihtsustab inimeste suhtlemist kohaliku omavalitsusega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tarkvaraarendusega tegeleb Brightspark on Euroopa 110 parima ettevõtte seas.

Kaubandus-tööstuskoja liige, Brightspark, on valitud konkursil European Business Awards Euroopa 110 parima ettevõtte hulka (Ruban D’Honneur tiitel). Konkurssi korraldatakse juba üheksandat aastat ja sel võtab sellest osa 33 000 ettevõtet üle kogu Euroopa, seisab organisatsiooni kodulehel.

Eelvaliku tulemusena (625 parima hulka) jõudis Eestist kokku 6 ettevõtet. Teise vooru valis rahvusvaheline žürii Eestist ainsana edasi ekspordi kategoorias konkureerima Brightspark OÜ.

Varasematel aastatel on Eesti ettevõtetest sama tulemuseni jõudnud vaid kolm ettevõtet - Estonian Cell, Santa Monica Networks Group ja Nortal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles