Vene oligarh kohtukulli ees: mu luksusjaht on liiga väike! (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
47-meetrine luksusest pungil ujuvkodu 4You jäi vene rikkuri Kirill Pisarevi perele väikseks.
47-meetrine luksusest pungil ujuvkodu 4You jäi vene rikkuri Kirill Pisarevi perele väikseks. Foto: Kuvatõmmis videost

Suurbritannia kohtuveskid jahvatavad rikaste pisaraid: vene rikkurit Kirill Pisarevi süüdistatakse luksusjahi müümises oma kolleegile, jättes nii vahendaja tasust ilma. Pisarev aga laiutab käsi ja väidab, et müüs jahi maha, sest päikeseterrassi, jõusaali, basseini, spaa ja viie külalistetoaga luksusjaht oli liiga väike, kirjutab Telegraph.

Pisarev ostis 47-meetrise luksusest pungil ujuvkodu 4You, kuid mehe sõnul selgus peagi, et  see on rikkurile, ta naisele ja nende neljale lapsele ilmselgelt liiga väike. Kuidas laev välja nägi, saab vaadata siit.

Pisarev müüs selle hiljem otse teisele superrikkale venelasele Alexander Miliavskyle, kuid luksusjahi müüja süüdistab Pisarevi, miks jättis mees nad vahendustasust ilma - juba varem olla Miliavsky näidanud üles kindlast ostusoovi. Firma olla Miliavsky koguni mainitud luksusjahi pardale viinud, kuid oma sõnutsi ei plaaninud ta seda toona sugugi osta - kaks aastat hiljem oli meel muutunud ja 19 miljoni euro eest vahetaski alus omanikku. Pisarev on väidetavalt enda ja pere tarvis tellinud nüüd uue, 55-meetrise jahi, kus peaks perele piisavalt  ruumi jaguma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles