Vanim Toyota-müüja Elke Auto saab sel nädalal 20seks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel eelmisel aastal tehtud pildil juhendab Elke Auto plekksepp Tarmo Hõrak praktikant Dmitri Smirnovi Elke Auto autoteeninduses
Sel eelmisel aastal tehtud pildil juhendab Elke Auto plekksepp Tarmo Hõrak praktikant Dmitri Smirnovi Elke Auto autoteeninduses Foto: Peeter Langovits

Ettevõtte teatel on aastate jooksul investeeritud teenindusse üle 100 miljoni krooni ning saavutatud Eesti suurima Toyota-müüja tiitel tänu aastate jooksul müüdud enam kui 20 000 Toyota marki sõidukile. Palju õnne soovib Elkele ka teine Eesti suur Toyota-müüja Amserv.

Elke Auto juhi Valdik Uski sõnul on teenindusettevõttena alustanud Elke Auto edu ja kasvu valemiks laitmatu teenindus. «Fakt, et oleme Eesti suurim Toyota edasimüüja, näitab, et iga klienditeenindusse investeeritud kroon on läinud asja ette,» ütles Uski ja tõi näite, et 75% Elke Auto hoolduse klientidest on ettevõttega väga rahul.

Uski märkis, et autod muutuvad aina sarnasemaks ning brändilojaalsuse kõrval on hea kliendisuhe automüüjaga inimeste jaoks kõige tähtsam. «Meie eesmärgiks on olla silmapaistev teenindusasutus, mitte pelgalt edasimüüja,» lausus Uski.

Uski hinnangul liigub automüügiturg vaikselt ülespoole ning see süstib automüüjatesse positiivsust, kuna autoturg on esimesi, mis reageerib majanduskõikumistele.

Kõrge kliendirahulolu ja teeninduskvaliteedi tõttu omistati Elke Autole käesoleval ja 2007. aastal ligi 3000 Euroopa edasimüüja seast Toyota Euroopa kvaliteedi- ja kliendirahuloluauhind Ichiban, seisab ettevõtte pressiteates.

Kuna Eestis veab Toyotade müügi- ja teeninduskvaliteeti ülesmäge tugev ja arendav konkurents vanima diileri Elke ja temast vaid kaks aastat noorema Amservi vahel, küsis E24 ka Amservilt kommentaari konkurendi juubeli puhul, et Eesti Toyota-sõbrad saaksid sündmuse laiemasse konteksti panna.

Amserv Grupi tegevjuht Mart Mägi näeb Elke Auto juubelis head põhjust konkurendile õnne soovida. «Võitleme Elke Autoga ühe eesmärgi nimel, milleks on klientide igakülgne rahulolu,» leiab Mägi, et vanker, mida ettevõtted veavad, on suures osas ühine.

«Amserv on tuntuim Eesti autoettevõte novembris läbi viidud Emori uuringu andmetel ja parim klienditeenindaja soovitusindeksi alusel,» kiidab Mägi ka oma äri ja lisab: «Usume, et sõbralik konkurents Elke Autoga on tugevdanud Toyota konkurentsivõimet ja klientide lojaalsust.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles