Galerii: Ferrari tutvustas praktilist nelikveoga superautot (1)

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ferrari avalikustas mõned nädalad enne Genfi autonäitust pildid uuest mudelist GTC4Lusso, mis on veidi muudetud versioon viis aastat tagasi esitletud FFist, kirjutab Autocar.

Näiteks on eelkäijaga võrreldes muudetud mõningaid aerodünaamilisi elemente. Lisatud on uus esivõre, tagatiiva juurde uued õhuavad ning katusele tagaspoiler.

Ferrari sihib enda sõnul GTC4Lussoga tavalisest nooremat sihtgruppi. Autotootja andmetel ületab FFi omanike kilometraaž teiste Ferraride omanike vastavaid näitajaid, mistõttu võiks selle järeltulija täita mudelivalikus pikkade vahemaade läbimiseks sobiliku GT (Grand tourer) niši.

Nelikveoga GTC4Lusso kapoti all on FFilt tuttav 6,2liitrine V12 mootor, mille võimsus on tõstetud 651 hobujõult 680 hobujõule (507 kW).

Auto suudab saavutada kiiruse 100 km/h 3,4 sekundiga ehk 0,3 sekundit FFist kiiremini. GTC4Lusso ja FFi kaal jääb samasse suurusjärku ehk 1790 kilogrammi ümber.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles