Narva Bussiveod esitas pankrotiavalduse ja koondas 74 töötajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atko.
Atko. Foto: SCANPIX

Narva linnale kuuluv bussifirma Narva Bussiveod AS tegi pärast Narva linna liiniveo hanke kaotamist pankrotiavalduse ja koondas selle tagajärjel veebruarist kõik 74 töötajat.

"Juhtus see, et Narva linn kuulutas välja riigihanke uue vedaja leidmiseks ja kuna me ei osutunud edukaks, siis panime uksed kinni," ütles Narva Bussiveod juhatuse liige Silver Peepmaa BNS-ile, lisades, et Narva linnaliinide teenindamine oligi firma põhiline tegevusala.

Peepmaa rääkis, et pärast pankrotiavalduse esitamist koondas ettevõte kõik 74 töötajat. "Osa neist leiab uue töö hanke võitnud bussifirma Atko AS-i ridades, kuid suurem osa on ikkagi töötud ja otsivad praegu tööd," märkis Peepmaa.

Peepmaa sõnul jäi Narva Bussiveod AS-il üles 321 000 euro ulatuses võlgasid viie võlausaldaja ees.

Alates 1. veebruarist hakkas Narva linnas bussiliinivedu teostama Atko Bussiliinid.

Veolepingu kestuseks on kuus aastat ning maksumuseks 6 miljonit eurot ilma käibemaksuta, riigihankes eeldatud maksimaalne maksumus oli 7 miljonit eurot, selgub riigihanke aruandest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles