Postimees teeb otseülekande EVEA foorumilt ja ettevõtlusauhindade galalt

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti väike- ja keskmiste ettevõtete assotsiatsioon EVEA korraldab täna ettevõtlusfoorumi ja piduliku ettevõtlusgala.

EVEA ettevõtlusfoorumi teemaks on «Ettevõtjate rahastamine». Rahvusvahelise mõõtme annavad foorumile BVMW ja CEA-PME/European Entrepreneurs president Mario Ohoven ning Sachsen-Anhalti Liidumaa Investeerimispanga peadirektor Manferd Maas ja kohalikul tasandil arutlevad ettevõtjate rahastamise teemal ettevõtlusminister Liisa Oviir, MKMi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede, EASi juhatuse esimees Hanno Tomberg, Kredexi juhataja Lehar Kütt ning paljud teised, kes ettevõtluskeskkonna pärast muret tunnevad.

Peale foorumit toimub pidulik ettevõtlusgala, kus lisaks tublidele ettevõtjatele osaleb ka justiitsminister Urmas Reinsalu ning seal antakse üle «Eesti Ettevõtlik Vaim 2015» auhinnad järgmistele kategooriatele:

  • Põlvkondade jõud - parim pereettevõte;
  • Parim naisettevõtja - aasta naisettevõtja;
  • Maa sool - aasta maaettevõte;
  • Parim start - aasta edukaim alustav ettevõte;
  • Koostöö vedur - aasta vedav organisatsioon.

Ettevõtlusgalal antakse üle ka tiitel «Ettevõtluse Sõber 2015». Tegemist on iga-aastase EVEA poolt välja antava auhinnaga, mille saajaks võib olla ettevõtluse arengu seisukohalt olulise panuse teinud riigi-, ühiskonna- või poliitikategelane või organisatsioon riiklikul või regionaalsel tasandil.

Ülekanne toimub 14.30-18.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles