Ryanair lennuplaanist kinni ei pea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas Foto: Mihkel Maripuu

Maandumisest õhkutõusmiseni kulub odavlennufirmal alla poole tunni, kuna ainult õhus olles teenib lennuk raha.

«Ka lennujaamale on see suur väljakutse ning kõik toimub joostes. Lennuk läheb 25 minutiga välja ka siis, kui on varem kohale jõudnud nagu täna juba juhtus. Kaks lendu jõudsid kohale pool tundi varem ning läksid ka plaanitust varem välja,» sõnas Tallinna lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Sakkovi sõnul on eriti oluline, et inimesed oleksid lennujaamas vähemalt kaks tundi enne väljalendu kohal, et oma lennust mitte maha jääda.

Lisaks sellele, et lennukile tuleb kiirustada, peab Ryanairi puhul ka hajameelsuse eest juurde maksma. Lennujaama jõudes tuleb lisaraha maksta näiteks juhul, kui pileteid internetist ostes jääb kohvri kastikesse linnuke tegemata või kui pardakaart on kodus printimata jäänud.

«Mul ei ole selle üle hea meel, et inimestel tuleb lisatasusid maksta, aga tuleb aru saada, et kõik tasud määratakse reeglite järgi. Ryanairiga lennates on palju reegleid, kuid selle tõttu ongi lendamine nii odav,» sõnas Sakkov.

Kõige tähtsam on Sakkovi sõnul see, et reisijal tuleb teha kõik ise internetis ja kohe piletite eest ära maksta. «Kui kõik õigesti teha, siis lisatasusid ei tule,» kinnitas Sakkov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles