Eestlased said Riia kombinaadist lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piim.
Piim. Foto: Caro / Scanpix

Investeerimispankur Indrek Rahumaa võlakirjade tagatisena Läti ühe suurima piimakombinaadi Rigas Piensaimnieksi suurosanikuks saanud Swedbanki Private Debt Fund ja mitmed Eesti tippinvestorid müüsid oma osaluse suurele USA erakapitalifondile. Tehingu hind oli orienteeruvalt 350 miljonit krooni, kirjutab Äripäev.

Täpselt aasta tagasi ütles Swedbanki Private Debt Fundi juht Peeter Piho, et Riia piimakombinaati pole plaanis kiiresti müüa ning pigem on plaan firmat väärtustada. Mis ostuotsuse just nüüd tingis, seda ei soostunud tehingust orienteeruvalt 150 miljonit krooni teeninud Swedbank eile kommenteerima.

Läti majandusleht Biznes & Baltija kirjutas, et novembri lõpus on Eesti investoreid koondanud RPS Holdingu 80,07 protsendi suuruse osaluse Läti piimatootjas omandanud USA investeerimisfirma Darby Overseas Investments.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles