Kohvireklaam: Julia Robertsi naeratus maksab üle miljoni euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts
Julia Roberts Foto: SCANPIX

Menufilmi «Söö, palveta, armasta» staar Roberts (43) kiidab praeguses jõulukampaanias Itaalia televaatajatele Lavazza kohvi.

«Miljon dollarit kohvireklaami eest – tõesti kergelt tulnud raha,» leiab portaal abcnews.go.com oma uudistelõigus, mööndes, et USA filmistaarid on Euroopas hinnatud reklaamnäod. Näiteks Richard Gere, George Clooney.

Ilmselt on miljon dollarit isegi allahinnatud number, kuigi kõlab hästi. Tõepärasena mitme lähedase, kuid siiski erineva summa hulgas tundub Daily Maili pakutud 1,2 miljonit eurot (ligi 19 miljonit krooni). Kusjuures honorar sõnatu rolli eest, märgib ajaleht.

Kuid, sõnu polegi vaja. Reklaamis, mida näeb allpool, ei suuda Roberts algul teda maalivale kunstnikule soovitaval viisil naeratada, kuid kui reklaamis osalevad Itaalia šõubisnise tegelased pakuvad talle tassikese kohvi, laabub kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles