Eksperdid tunnustasid kino Solaris uut kodulehte

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solaris Kino veebileht
Solaris Kino veebileht Foto: Solaris Kino

Sügisel Facebookis käima lükatud Eesti digitaalmeedia ettevõtete foorum Veebiklubi tunnustas  kino Solaris värskelt avatud kodulehte.

Eesti veebiloome kvaliteedi edendamiseks loodud Veebiklubi koondab enda alla Eesti digitaalmeedia maastikul tegutsevate veebiagentuuride ja e-turunduse ettevõtete arutelusid, teemakäsitlusi ja disainiesitlusi, milles saavad kõik soovijad kaasa lüüa. 

 26. novembril toimunud Veebiklubi kokkusaamisel hinnati viimase kuu-pooleteisega laekunud projekte. Tulist vaidlust oli palju ning võidu haaras kino Solaris veebileht.

Otsustav hääl võidutööle anti klubiväliselt.

 Žürii pidas võidutööd positiivseks kasutusmugavuse ja ülesehituse poolest, tunnustas julget lähenemist filmide promomise lahendusel ja lihtsat, kuid funktsionaalset disaini.

«Leidsime, et  veebileht täidab külastajate ootused ja on ühe kino internetikodu tarbeks igati asjalik,» selgitas otsust Veebiklubi žürii liige, ADM Interactive loovjuht Erki Peinar. 

Kino Solaris uus koduleht on välja töötatud IVY Creative Collective poolt.

Lisaks kino Solaris kodulehele oli võistlusele esitatud veel Estraveli «suuskama», Saku Originaali, Soraineni, Kuula24, Panaviaticu, Kristiine Täismaja, Euroopa Noorte Aastaraamatu, Eesti Instituudi, FBI, Lexus IS ja Eestielu kodulehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles