Olümpiavõitja Linford Christie reklaamib pabertaskurätte meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linford Christie
Linford Christie Foto: SCANPIX

Christie, 100 meetri jooksu kuldmedalist 1992. aasta Barcelona olümpiamängudel, väidab reklaamis, et tema taskurätipakk on imetilluke.

Taskurätitootja Kleenex on valmistanud meestele mõeldud ekstra-väikese suurusega taskurätipaki, mida Christie (50) reklaamib lausega: «Mul on tilluke pakk» (i. k «I’ve got a tiny packet»)», kirjutab marketingweek.co.uk.

Et mehed ei tavatse pabertaskurätte kaasas kanda, juhib neljapäevast Suurbritannias algav reklaamikampaania noorte meeste tähelepanu sellele, et kuna taskurätipakk on väike, mahub see lahedasti teksapükste taskusse.

Kleenexi brändimanageri abi Chrissy Lecky sõnul ei paista taskurätipakk silma ja on vajadusel käepärast. Pealegi, kui saabunud talve tõttu võib kergesti külma saada ja tahaks nuusata.

«Kes veel kehastuks paremini uudistoote saadikuks, kui Linford, kes on tuntud oma atleetliku kehaehituse poolest,» sõnab reklaamitöötaja.

Marketingweek lisab omaltpoolt, et kui kõnealune taskurätipakk on tõesti väike, ei saa seda öelda Christie jooksuretuuside all oleva «võileivakarbi» kohta, mis olles osaks Christie sportlaseimagost, lisab kampaaniale usutavasti värvi.

Christie aktsiaid reklaaminäona tõstab ka praegune osalemine briti tõsieluseriaalis, kus kuulsused peavad ilmutama sitkust ja leidlikkust keset džunglit. Muide, reedel hääletati samast šõust välja eesti juurtega poliitik ja stand-up koomik Lembit Öpik.

Kampaaniplakatit saab vaadata marketingweek.co.uk koduleheküljelt.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles