Rekordarvu superautosid müünud Lamborghini laiendab tootmist

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini Urus
Lamborghini Urus Foto: SCANPIX

Mullu rekordiliselt autosid müünud Itaalia sportautode tootja Lamborghini teatas, et plaanib juurde palgata üle 500 töötaja ning kahekordistada tootmispinda, kirjutab Auto Express.

Lamborghini teatas, et müüs mullu kokku 3245 Huracani ja Aventadori. Tunamullu oli superautode müügi vastavaks näitajaks 2530. Nüüd valmistab ettevõte ette uue sportmaasturi Urus tootmist, mille jaoks palgatakse juurde lähiaastatel 500 uut töötajat ning tehase tootmispinda laiendatakse 80 000 ruutmeetrilt 150 000 ruutmeetrile.

«Me valmistume suurteks muutusteks, mis toimuvad 2018. aastal, mil me tutvustame oma kolmandat mudelit,» kommenteeris Lamborghini tegevjuht Stefan Winkelmann. See tähendab meie ettevõtte jaoks stabiilset ja jätkusuutlikku kasvu. Meie investeeringud tööjõudu on olulisemad kui kunagi varem, kuna me keskendume ettevõtte uues faasis jätkuvalt silmapaistvatele tulemustele ning pidevale arengule.»

Lamborghini on üks Volkswageni kontserni mainekamaid brände, kuid samas üks pisemaid üksusi, ettevõttest väiksem on vaid teine superautode tootja Bugatti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles