Musta reede kaubapakkumised nihkusid tänavu juba tänupühale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musta reede ostlemine Toys"R"Us kaupluses
Musta reede ostlemine Toys"R"Us kaupluses Foto: SCANPIX

Kuigi tänupüha on perekeskne eetiliste väärtuste püha, alustasid mõned poed kommertslikku osturallit juba tänupüha õhtul, jäljendades nii siinsetki rutakat trendi, kui jõulukaubad tulevad letile juba oktoobris.

Praegu on ERRi hommikuprogrammi teatel USA kaubanduskeskuste juures liiklusummikud, sest miljonid inimesed tahavad saada osa kuni 70-protsendisest allahindlustest. Paljud ameeriklased planeerivad oma suuremad tehnika- ja rõivaostud just mustale reedele.

Mänguasjade poekett Toys"R"Us nihutas ostusündmuse stardi neljapäeva õhtule, kui avas uksed kell kümme õhtul 24-tunniseks ostumaratoniks.

Kaubamajakett Walmart avas sooduspakkumised, mis olid saadaval osaliselt veebis, samuti juba neljapäevasel tänupühal, kirjutab thaindian.com.

Kuigi neljapäevased pakkumised polnud nii soodsad kui reedesed, olid need paljudele tavaklientidele siiski küllalt head.

Müügiettevõtted loodavad teenida tänasest osturallist suurima kasumi viimase kolme aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles