Tagasilöök: Apple´i elektriautode projekti juht paneb ameti maha

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i pood Chicagos
Apple'i pood Chicagos Foto: SCANPIX

Viimased kaks aastat tehnoloogiafirmas Apple salastatud elektriautode projekti vedanud Steve Zadesky lahkub omal soovil ettevõttest, kirjutab Wall Street Journal oma allikatele toetudes.

Varasemalt ka iPodi ja iPhone´i tiimidega töötanud Zadesky otsustas ettevõttest lahkuda isiklikel põhjustel, mis ei ole tema tulemuslikkusega seotud, väitsid allikad.

Samad allikad ei osanud täpsemat kuupäeva, mil 16 aastat Apple´i palgal olnud Zadesky ettevõttest lahkub, välja käia, kuid kinnitasid, et vastav otsus on tehtud. Reede õhtu seisuga oli Zadesky LinkedIni kontol tööandjaks märgitud jätkuvalt Apple.

Tehnoloogiaettevõte ei soovinud WSJle teemat kommenteerida.

Apple ei ole kunagi avalikult tunnistanud, et tegeleb elektriauto loomisega, kuid samas on ettevõte autotööstusest üle meelitanud kümneid tippspetsialiste ning Tesla Motorsi tegevjuhi Elon Muski väitel töötab vastava projekti kallal kokku juba tuhat inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles