Selgusid Eesti kõige vastutustundlikumad ettevõtted

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaam
Tallinna Lennujaam Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Ettevõtlusminister Liisa Oviir tunnustas kuld-, hõbe- ja pronkstaseme märgistega neid Eesti ettevõtteid, kes osalesid edukalt 2015. aasta lõpus Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi konkursil.

Kuldmärgise said Tallinna Lennujaam, ABB AS, Eesti Energia AS, Tallinna Vesi, Swedbank AS, Manpower OÜ, Ericsson Eesti AS Tallinna tehas, ISS Eesti AS, Uuskasutus MTÜ, Loodusvägi OÜ ja Villapai OÜ.

Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi konkursil edukalt osalenud ettevõtteid tunnustati mikroettevõtete kategoorias ja väike-, keskmise ja suurettevõtete kategooriates vastavalt kuld, hõbe- ja pronkstaseme märgistega.

AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse esimehe Rein Loigu sõnul tähendab vastutustundlikkus eelkõige hoolimist inimestest ja keskkonnast. «Olemaks jätkusuutlik ettevõte, peame me toimima kasumlikult, hoides  pidevalt silme ees tulevikku - meile on oluline teha seda nii, et meie kliendid, partnerid, töötajad ja omanik saaks seejuures end hästi tunda,» ütles Loik.

«Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi kuldmärgise saamine on väga suur tunnustus kõigile lennujaama töötajatele. Teisalt kaasneb sellega ka suur vastutus vastata ühiskonna kõrgetele ootustele, mis motiveerib ettevõtet vastutustundlik olemise nimel veelgi rohkem pingutama,» märkis Loik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles