VKG juht: töötajad veel ei tea, keda koondatakse

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru Keemia Grupi (VKG) juhatuse esimees Ahti Asmann ütles Postimehele, et hetkel pole veel töötajatele teada antud, kes täpselt koondatakse. 

«Kõigepealt peame panema kokku töökohtade arvu, mis lähevad koondamisele. Peale seda hakkavad pihta konsultatsioonid ametiühingu, töötukassaga. Peale seda alles esitab ettevõte nimeliselt nimekirja,» sõnas Asmann, kelle sõnul on teavitamiseks 15 päeva. 

«Aga see pole ka veel koondamisteade. Siis on veel kuu aega. Töötukassa saab olla maksimaalselt valmis nende inimeste toetamiseks, aitamiseks, informeerimiseks, kõigeks selleks, mis töötukassa võimuses teha on,» ütles Asmann, et alles seejärel saab ettevõte inimestele koondamisteate esitada.

Kontserni Viru Keemia Grupp juhtkond võttis täna vastu otsuse konserveerida Kiviter-tehnoloogial töötavad põlevkiviõli vabrikud nafta jätkuva märkimisväärse hinnalanguse tõttu. See tähendab 500 inimese koondamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles