Videointervjuu: millisesse kinnisvarasse soovitab investeerida Urmas Sõõrumaa?

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümme aastat tagasi algas Rotermann City väljaarendamine moodsaks, ent ajalugu väärtustavaks terviklikuks elu- ja töökeskkonnaks. «Rotermanni arendus on poole peal, palju on tehtud ja palju on ees,» rääkis kvartalit arendava US Investi omanik, suurärimees Urmas Sõõrumaa Postimehele antud intervjuus Rotermanni kvartali tulevase südame, 15 000-ruutmeetrise projekti R14 sarikapeol.

Uues hoones on peaaegu kõik korterid juba praeguseks omaniku leidnud - 41 korterist on välja müüdud juba 38. Lisaks tulevad hoonesse kaubandus- ja büroopinnad, kus saavad olema esindatud kaubamärgid, mida Eestis seni veel ei ole. «Ma müün klientidele keskkonda, mitte ruutmeetreid. Nende inimeste korterite väärtus, kes on korterid varasemalt soetanud, aina tõuseb, sest keskkond on täiuslik; niisugune, kus pidevalt on midagi teha. Siin leidub elamiskohti, kohvikuid ja kauplusi igale maitsele ja rahakotile,» rääkis Sõõrumaa.

Ettevõtjale teeb aga tuska turistide piiratud pääs Rotermanni. Sõõrumaa sõnul püsib Tallinnas jätkuvalt sovetiaegne arusaam, et inimesel pole mere äärde asja. «Kahjuks pole Tallinnas seni midagi selleks ette võetud, et inimene üldse hakkaks mere poole mineku peale mõtlema,» nentis ettevõtja.

Sõõrumaa soovitab igal juhul investeerida kesklinna kinnisvarasse. «Nagu Hillar Teder ütles: Tallinn on kraanasid täis nagu Dubai ja me teeme siin palju ära,» lubab ärimees. Millisest talle kuuluvast hoonest kesklinnas peatselt veel uudiseid kuulda on, saab teada intervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles