Sularahaautomaatidest varastati sadu tuhandeid kroone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks ja pool aastat pärast eurole üleminekut on ringluses veel ligi 50 miljoni väärtuses kroone.
Kaks ja pool aastat pärast eurole üleminekut on ringluses veel ligi 50 miljoni väärtuses kroone. Foto: Urmas Luik

Eile öösel murti lahti SEB sularahaautomaadid Järva-Jaanis  ning Pärnumaal Tootsis. Pank  täpset varaste saagiks langenud summat ei avalikusta, kuid avalike suhete juhi Silver Vohu sõnul oli seda paari aastapalga jagu.

Sularahaautomaatide lahtimurdmist kohapeal Vohu sõnul SEB ajaloos varem ette tulnud ei ole. Paari aasta eest prooviti sularahaautomaate tervelt kaasa võtta, kuid siis saadi kurjategijad ruttu kätte.

«Turvaekipaaž jõudis kohale minutitega, tõenäoliselt pääsesid kurjategijad seekord minema väga napilt,» kommenteeris Vohu.

Järva-Jaanis, kus sularahaautomaat süttis, hakkab SEB avalike suhete juhi Silver Vohu sõnul paari päeva pärast tööle asendusautomaat. Tootsis tuleb esialgu leppida postipangaga, lähim sularaha automaat asub Vändras. Uus sularahaautomaat hakkab Tootsis Vohu sõnul Tootsis tööle järgmisel aastal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles