Superbus sulgeb juba esimese bussiliini

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Superbus Tallinna bussijaamas.
Pildil Superbus Tallinna bussijaamas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Šoti odavbussifirma Superbus sulgeb 10. jaanuaril ajutiselt ühe bussiliini, põhjendades, et praegu soovitakse keskenduda pigem Eesti siseliinidele.

Detsembri keskpaigas tundis üks reisija Superbusi Facebooki- lehel huvi, kas Superbus Tallinnast Riiga ei sõida, kuna bussifirma koduleheküljel selle kohta info puudus. Bussifirma vastas sotsiaalmeedias kliendile, et kuni 10. jaanuarini 2016 saab Tallinnast Riiga sõita Polskibusiga, mille peale reisija esitas küsimuse, et kas peale 10. jaanuari enam Polskibus ei sõidagi.

SuperBus.com tegevjuht Lauri Helke kinnitas, et B1 Tallinna-Riia-Vilniuse-Białystoki-Varssavi liin, mida teenindab PolskiBus.com, peatatakse ajutiselt alates 10. jaanuarist 2016. «Hetkel keskendub SuperBus.com Eesti siseliinidele ja siin parima võimaliku teenuse pakkumisele,» selgitas Helke.

Veel ei ole teada, kas üldse ja millal liin uuesti avatakse. Küsimusele, kas bussiliini üheks sulgemise põhjuseks võis olla vähene reisijate arv, vastas Superbusi pressiesindaja Riinu Raasuke, et selle üle ta ei ole kurtmist kuulnud. «Pigem on tuntav huvi Superbusi vastu tõusnud,» ütles Raasuke kindlameelselt.

Lauri Helke lisas, et ollakse avatud klientide ideedele ja nende ettepanekuid kasutatakse kindlasti ka arenguplaanides ning uute liinide laiendamisel, kaasa arvatud rahvusvaheliste liinide puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles