Veebi ostu-müügikeskkonnas käib vilgas eurokalkulaatoriäri

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.osta.ee

Kümned tasuta eurokalkulaatori saanud inimesed on selle riistapuu müümises leidnud hea rahateenimisvõimaluse.

«Sul on peres mitu inimest ja kõigile ei jätkunud? Kasuta võimalust ja saad endale uue eurokalkulaatori odavalt,» – sellise reklaamtekstiga müüb oma eurokalkulaatorit üks osta.ee kasutaja. Juba praegu on oksjonihind tõusnud 55 kroonini, teise müüja kalkulaatori eest on hetkel pakutud 50 krooni. Kokku on osta.ee keskkonnas praegu müügil viis eurokalkulaatorit, lisaks on paljud eurokalkulaatorite oksjonid juba lõppenud. Lõppenud oksjonite puhul ei ole müüjatel väga kõrget hinda õnnestunud saada, lõpphind on olnud 1-45 krooni.

Okidoki.ee keskkonnas on praegu müügil kaks eurokalkulaatorit, ühe kalkulaatori hind on üsna krõbe – 500 krooni. «Müüa eurokalkulaator. Ainulaadne maailmas! Ideaalses seisundis!» reklaamib müüja oma kaupa.

Postimees.ee kirjutas täna, et Eesti Posti poole on pöördunud ligi sada peret, kes pole eurokalkulaatorit saanud. Eesti Posti teatel pole võimalik saada täiendavaid eurokalkulaatoreid peredel, kellel on ühine postkast ning kes seetõttu said vaid ühe kalkulaatori.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles