Tesla müüginumbrid löövad jätkuvalt rekordeid

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esitlusel olsalejad Tesla X uudistamas.
Esitlusel olsalejad Tesla X uudistamas. Foto: STEPHEN LAM/REUTERS

Elektriautode tootja Tesla Motors müüs eelmise aasta viimase kolme kuuga kokku 17 192 sõidukit, mis on ettevõttele ühe kvartali müügirekordiks, kirjutab Engadget.

Neljandas kvartalis müüdi 48 protsenti rohkem autosid kui kolmandas kvartalis, mil langes eelmine müügirekord. Võrreldes 2014. aasta viimase kvartaliga oli kasv lausa 75protsendine.

Kokku müüs Tesla Motors mullu 50 580 elektriautot, millega ületati küll mitmete analüütikute ootusi, kuid jäädi selgelt alla enda poolt sihtmärgiks seatud 53 000 piirist.

Seejuures on Tesla müügiedu taga ikka veel juba mõned aastad turul olev Model S. Kuigi eelmisel aastal valmistati kokku 507 linnamaasturit Model X, tarniti ostjatele neist vaid 208. Ilmselt näitab tänavune aasta, kas uus mudel saab sama populaarseks kui eelkäija või on huvi selle vastu pigem keskpärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles