Sadakond peret on Eesti Postilt eurokalkulaatorit küsinud

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurokalkulaator.
Eurokalkulaator. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Posti poole on pöördunud ligi sada peret, kes pole eurokalkulaatorit saanud.


Peredel, kelle postkasti pole eurokalkulaator saabunud, kuid kes seda saada tahavad, on kolmapäeva õhtuni aega oma soovist Eesti Postile teada anda, ütles ettevõtte kommunikatsioonijuht Inge Suder.

Seejärel algab kalkulaatori saamise taotluste kontrollimine. «Kui on ikkagi märge, et kuhugi on postitatud, siis teist korda ei saa sinna postitada,» lausus Suder. Ka pole võimalik saada täiendavaid eurokalkulaatoreid peredel, kellel on ühine postkast ning kes seetõttu said vaid ühe kalkulaatori.

Paljudel juhtudel on eurokalkulaatorid jäänud Suderi sõnul saabumata seetõttu, et neid pole saanud postitada. Enamasti on põhjus see, et eurokalkulaatorit sisaldav pakike ei mahtunud postkasti. «Kui postkast on selline, et ei mahtunud, siis tuleb nüüd kokku leppida, et kuidas me kalkulaatori kohale toimetame,» ütles Suder.

Eurokalkulaatorite järelpostitus kestab tema sõnul detsembri alguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles