Portaal: GM annab legendaarsele Corvette´ile särtsu juurde

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chevrolet Corvette Z06. Pilt on illustratiivne.
Chevrolet Corvette Z06. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

General Motors plaanib luua legendaarsest sportautost Chevrolet Corvette hübriidversiooni, kirjutab Ars Technica.

Kuigi autotootja pole ise hübriidversiooni tootmisplaani veel avalikustanud, viitavad sellele mitmed kuulujutud ning ka ettevõtte enda ettevõtmised. Näiteks patenteeris General Motors USAs hiljuti ka vastava kaubamärgi.

Ars Technica hübriidversiooni käsitlevale päringule ei andnud Corvette´i tootejuht Harlan Charles päris selget vastust, kinnitades ainult, et «keegi GMi arendus- ja teadustegevuse üksuses on üsna kindlasti selle idee peale pingsalt mõtlemas.»

Hübriid-Corvette´i turule toomine oleks üsna loogiline samm, kuna elektrijõusse investeerimisega tegelevad ka mitmed GMi luksus- ja sportautosid tootvad konkurendid.

Muidugi ei tähenda kaubamärgi registreerimine, et järgmisel aastal võib uut mudelit müügisalongidest leida, kuid kindlasti annab see autoajakirjanikele ainest lähiajal toimuvatel auto- ja elektroonikamessidel antud teemat puudutavate küsimuste esitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles