Arco Vara vähendas juhatuse koosseisu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara..
Arco Vara.. Foto: .

Senine Arco Vara teenindusdivisjoni juht Avo Rõõmussaar lahkub omal soovil ettevõtte juhatusest ja tema asemele uut liiget ei võeta.


Grupi juhatus jätkab kolmeliikmelisena: Lembit Tampere (esimees), Heigo Metsoja (finantsdirektor) ja Veiko Taevere (investeerimisdivisjoni juhataja).

Nõukogu tänas Rõõmussaart tema panuse eest teenindusdivisjonis ja saneerimisprotsessi alustamise eest. Divisjon jätkab senise ärimudeliga, panustades maaklertegevusele, kinnisvaraalasele nõustamisele, hindamisele ja kinnisvarahaldusele, teatas ettevõte börsile.

Arco Vara on Baltimaade üks juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, mis laieneb Ida-Euroopa turgudel, opereerides juba Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias.

Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraarendus, mida toetavad oma kinnisvarabürood ja ehitusäri. Firmal on esindused 26 linnas ning grupis töötab 570 inimest.

Arco Vara 2007. aasta konsolideeritud käive oli 727 miljonit krooni, puhaskasum enne vähemusosalusi 235 mln krooni ja bilansimaht 3 564 mln krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles