Rannar Vassiljev sai Eesti Energia nõukogu liikmeks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev
Rannar Vassiljev Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rahandusminister Sven Sester kinnitas neljapäeval otsuse, millega Rannar Vassiljev asub Peep Siitami asemel Eesti Energia nõukogusse.

Sester kutsus nõukogust Siitami vastavalt tema avaldusele tagasi ning määras tema asemele sotsiaaldemokraadist endise tervise- ja tööministri Rannar Vassiljevi, seisab otsuses, vahendab BNS. 

Peep Siitam ütles novembris BNS-ile, et kirjutas avalduse Eesti Energia nõukogust lahkumiseks, kuid ei soovi selle tagamaid täpsemalt kommenteerida.

Rannar Vassiljev kuulub sotsiaaldemokraatliku erakonda ja oli tervise- ja tööminister, kuni selle ameti võttis üle partei uus esimees Jevgeni Ossinovski. 2015. aasta riigikogu valimistel sai Vassiljev 2172 häält, kuid ei osutunud valituks.

Peep Siitam, kelle asemele Vassiljev Eesti Energia nõukogusse läheb, on Arengufondi energia- ja rohemajanduse suuna juht. Varasemalt on Siitam töötanud ehitusvaldkonnas ning juhtinud mitmeid kaevandus- ning energiaalaseid projekte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles