Elon Musk: Steve Jobs oli väga ebameeldiv tüüp

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Tehnoloogiaettevõtja Elon Musk rääkis ajakirjale GQ antud intervjuus, et ta kohtus omal ajal Apple´i legendaarse kaasasutaja ja juhi Steve Jobsiga ning too jättis PayPali, Tesla Motorsi ja SpaceXi asutajale väga ebameeldiva mulje.

Lõuna-Aafrika päritolu miljardäri sõnul tutvustati teda Jobsile ühel peol ning Apple´i tegevjuht ei teadnud toona, kes Musk üleüldse on.

«See üks kord, kui ma kohtusin Steve Jobsiga...ta oli mõnes mõttes ennasttäis jobu (inglise keeles jerk),» rääkis ta ajakirjale teda Jobsiga võrdlevale küsimusele vastates. «Ja kõik, keda ma tean, kes on teda kohanud, arvavad...» Musk peatus poole lause pealt ning ütles GQ ajakirjanikule, et soovib oma vastuse tagasi võtta.

«Kõige viimane asi, mida soovin, on vaenu õhutamine, saad aru. See ei aita mitte kedagi.»

Samas tuli Apple intervjuus ka hiljem jututeemaks ning Musk ei jätnud vahele võimalust uuesti nõelata.

«Me tegime alati nalja, et Apple on Tesla surnuaed. Kui sa ei suuda Teslas hakkama saada, lähed sa Apple´i palgale. Ma ei tee tegelikult nalja,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles