Elioni internetiühendus oli üle Eesti häiritud

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Täna ennelõunal  kell 10.45 avaldusid probleemid Elioni teenuste toimimisega, mis puudutasid nii Elioni digiTV, interneti kui ka VoiP telefoni kliente üle Eesti. Hetke seisuga on teenuste töö taastatud.


Elion tegeleb hetkel probleemi ulatuse ja põhjuste  kindlaksmääramisega, mille kohta annab ettevõte täpsustatud infot niipea kui see selgub.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp lisas ennelõunal, et häiritud oli ka ettevõtte 3G võrgu töö. Temagi sõnul oli siis teada vaid nii palju, et tegu on suuremahulisema katkestusega Elioni võrgus.

E24 andmetel olid häiritud ka kaardimaksed ning sularahaautomaatide töö.

Elisa avalike suhete juht Marika Raiski märkis, et Elioni võrku tabanud probleemide tõttu kannatasid ka osad Elisa kliendid.

«Internetiühendus, mida rendime Elionilt, on endiselt maas,» märkis Raiski kella 13 paiku.

Tema sõnul probleem siiski paljusid Elisa kliente ei puuduta ning nende arv on mõõdetav kümnetes. Elisa enda võrguteenustes Raiski kinnitusel häireid ei esinenud.

Starmani esindaja kinnitusel Elioni võrguprobleemid neid ei puudutanud.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles