Fund Ehitus: vaikne, kuid agressiivne

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepingu järgi peaks Fund Ehitus andma Eesti Rahva Muuseumi uue hoone Riigi Kinnisvarale üle veel sellel kuul.
Lepingu järgi peaks Fund Ehitus andma Eesti Rahva Muuseumi uue hoone Riigi Kinnisvarale üle veel sellel kuul. Foto: Margus Ansu

Fund Ehitus peidab ennast avalikkuse eest nagu neitsiihu, hoolimata sellest, et firma kuulub siinsetel ehitusplatsidel projektijuhtidena vintskeks sooldunud ja äärmuslikke juhtumeid kogenud ettevõtjatele.

Fund noppis üksteise järel riigi kõige kallimad ehitusobjektid Eesti Rahva Muuseumi ja Tallinna uue vangla, mis kahe peale kokku annavad üle 120 miljoni euro tootmismahtu.

«Ma saan aru, et varjatud küsimus, mida soovitakse esitada, on see, et miks Fund Ehitus võidab viimaste aastate suurimad hanked. Aga kahjuks sellele küsimusele ei oska ma vastata muul moel kui sedasi, et nende hinnapoliitika on ilmselt kõige agressiivsem,» selgitab kodumaise ehitusturu kõige kopsakamate objektide noppija edukust Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi juht Urmas Somelar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles