Lugeja küsib: miks pood suure südamega ostjaid narritab?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 head
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostjad saavad ise inglipuult valida lapse, kellele kinki teha.
Ostjad saavad ise inglipuult valida lapse, kellele kinki teha. Foto: Lea Margus/Valgamaalane

«Maxima reklaamib suuresti, kuidas nemad teevad head ja pakuvad jõulude eel kõigile inimestele võimalust osta kingitus konkreetsele lapsele. Lapsed ja nende soovid on inglipuul kenasti kirjas, ainult need soovid on sellised, mida pole võimalik täita. Vähemalt mitte ühe X-iga Maximas. Tahtsin mina tänavu kingitust teha ja hakkasin siis soove vaatama, üks laps tahtis talvejalatseid, teine suurt Lego komplekti, kolmas dresse, aga väikses Maximas neid müügil pole.  Miks neid kingisoove üles pannakse, kui neid pole võimalik täita?» küsib lugeja.

«Maxima on meie piirkonna suurim pood ja ka kõige parema tahtmise korral pole mul võimalik minna soovitud kingitust mujale ostma, ekstra linnaskäiku ma selleks ette ei võta. Minu meelest käitub Maxima inetult nii kinke ootavate laste kui ka suure südamega ostjatega,» kirjutab lugeja.

Vastab Maxina pressiesindaja Katja Ljubobratets.

Inglipuudel rippuvad soovid on kogutud vähemkindlustatud perede lastelt ning selles on meile abiks olnud sotsiaaltöötajad. Paljusid soovitud tooteid on võimalik soetada samast Maxima kauplusest, kus puu asub, ent mõne lapse soov on tõepoolest sedavõrd spetsiifiline, et selle täitmiseks tuleb natuke rohkem aega pühendada. Oleme otsustanud kõik laste soovid puudele üles riputada sõltumata sellest, kas konkreetset toodet Maximas müüakse - usume, et kõigi nende laste unistused väärivad täitmist. Meie varasemate aastate kogemus on näidanud, et ka sellised soovid täituvad ning loodame väga, et seegi aasta ei ole erand. Kingituseta ei jää ükski laps - need soovid, mida kauplusekülastajad kampaania jooksul ei täida, muudab tõeks Maxima ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles