McDonald's muudab reklaamklipi purjetajate kaebuse tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
jaht, foto on illustratiivne
jaht, foto on illustratiivne Foto: SCANPIX

Kiirtoidufirmal tuli katkestada telekampaania, sest reklaamklipis kaugelt hetkeks näha oleva jahi omanikud nurisesid, et nad ei taha seostuda oma veesõiduki kaudu hamburgerifirmaga.

Mister ja missis Parsonid Cumbriast Inglismaal ütlesid, et ei taha, et nende jaht nimega «Badger» assiotseeruks McDonaldsiga, kirjutab brandrepubic.com.

Reklaami valmistanud agentuur Leo Burnett ei usu, et siin oleks tegu mingite autoriõiguste probleemidega, kuna katteplaan McDonald`si toiduainete saamislugu näitava reklaami jaoks võeti üles avalikus kohas.

Siiski otsustas kiirtoidufirma hea tahte märgiks reklaami näitamise peatada ja saata video ümbertegemisele, kus siis ilmselt paarisekundiline plaan Parsonite jahist eemaldatakse.

Parandatud vaadetega reklaam naaseb Suurbritania tele-eetrisse detsembris. Kõnealuse reklaamklipi senist varianti näeb allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles