Oravad üritavad kaaperdada IRLi ideid

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna suurkogu.
Reformierakonna suurkogu. Foto: Marko Mumm

Riigikogu valimised Reformierakonna majanduspoliitikasse suuri muudatusi ei too: partei lubas alandada tulumaksu, peale selle püüavad oravad kaaperdada oma peamise konkurendi IRLi ideid.

Poliitikavaatleja Agu Uudelepp juhtis tähelepanu, et Reformierakonna majandusprogrammis on mitu ettepanekut, mille IRL kavatses teha oma peamiseks teemaks – korruptsiooni ennetamine ning võitlus kartellide ja monopolidega.

«Kui mõlema teema kohta õnnestub mõnest Reformierakonna juhitavast ministeeriumist enne valimiskampaania algust häid sõnumeid tekitada, muutub IRLil oma positsioonide tugevdamine keeruliseks. Kui kampaania ajaks on vastastikku Reformierakonna teod ja IRLi sõnad, võidavad teod,» kommenteeris Uudelepp.

Uudelepp viitas ka sellele, et Reformierakonna majandusprogramm toetub juba ammu valijate teadvusse kinnistatud väärtushinnanguile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles