BaltCap ostis kolmveerandi jäätmekäitlusfirmast

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto.
AS Eesti Keskkonnateenused prügiveoauto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Investeerimisettevõte BaltCap ostis 75 protsenti EKT grupist ehk jäätmekäitlusettevõtetest Eesti Keskkonnateenused ja Epler & Lorenz. Investeeringu toel plaanib EKT laieneda.

BaltCapi juhtivpartneri Peeter Saksa sõnul on EKT hästi juhitud ettevõte professionaalse  töötajaskonna ning laia kliendibaasiga. «Näeme mitmeid võimalusi ettevõtte edasiseks laienemiseks,» ütles ta.

«Eelmisel aastal omandasime Leedu suurima jäätmekäitlusettevõtte Ecoservice ning sellest tulenevalt on see investeering meie strateegiasse hästi sobiv,» lisas Saks.

Eesti Keskkonnateenuste tegevjuht ja senine enamusosanik Argo Luude vihjas ettevõtte pressiteate vahendusel samuti, et plaanis on laieneda. «Huvipakkuvate turuvõimaluste realiseerimiseks vajasime enda kõrvale kogenud finantsettevõtet,» ütles ta. «Koos BaltCapiga suudame kindlasti oma turupositsiooni tugevdada ja investeerida uutesse tehnoloogiatesse, parandamaks keskkonnaseisundit eri riikides.»

Tehing on kavas lõpule viia 2016. aasta jaanuaris, selle eeldus on Eesti ja Leedu konkurentsiametite heakskiit. Tehingu hinda osapooled ei avalikusta.

Eesti Keskkonnateenused ostis tänavu kevadel ohtlike jäätmete käitlusfirmad Waste ning Epler & Lorenz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles