Kalevi uueks turundusdirektoriks sai Anne Tääkre

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Tääkrest sai Kalevi uus turundusdirektor.
Anne Tääkrest sai Kalevi uus turundusdirektor. Foto: Kalev Chocolate Faoctory

Alates 15. novembrist asus Kalev Chocolate Factory uue turundusdirektorina tööle Anne Tääkre.

Varem AS Tere turundusosakonna juhatajana töötanud Anne Tääkre omab pikka ja põhjalikku toiduainetööstusettevõtetes töötamise kogemust, muuhulgas ka töötamist AS Kalevis aastatel 1988-2000.

Turundusvaldkonnas on Anne Tääkre olnud tegev kokku 16 aastat.

Tääkre sõnul on pärast suhteliselt pikka eemalolekut kondiitritööstusest avanenud nüüd suurepärane võimalus ühendada oma varasemad teadmised Kalevist aastate jooksul Eesti toiduainetööstuse valdkonnas hangitud kogemustega.

«Mul on väga hea meel, et osutusin konkursil valituks ja teen omalt poolt kõik, et ka ettevõte saaks minu kogemustest ning teadmistest maksimaalselt kasu. Töötamine rahvusvahelises

suurkontsernis annab mulle head võimalused ka enda edasiseks arendamiseks,» ütles Tääkre.

Perioodil 2000 kuni 2010 töötas Anne Tääkre erinevates Eesti toiduainetööstusettevõtetes, muuhulgas Puls Brewery ASis ja Tere ASis turunduse- ning müügivaldkonnas.

AS Kalev Chocolate Factory põhitegevuseks on šokolaadikondiitri- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük.

Peamisteks välisturgudeks on Balti riigid, Skandinaaviamaad ning Venemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles