Venemaa turismiamet kutsub tühistama aastavahetuse reise Türgisse

Andres Reimer
, business journalist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi maastik, mille nautimise Venemaa oma kodanikele keelab pärast sõjalennuki allatulistamisele järgnenud suhete halvenemist.
Türgi maastik, mille nautimise Venemaa oma kodanikele keelab pärast sõjalennuki allatulistamisele järgnenud suhete halvenemist. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF
  • Venelastel soovitatakse Türgisse mitte reisida.

Rosturism tegi avalduse, millega soovitab kuuel tuhandel venelasel tühistada nende poolt aastavahetuseks Türgis kavandatud puhkus, kirjutas Rosbalt.

Turismiameti soovitus järgnes Venemaa välisministeeriumi otsusele, et Venemaa kodanikel ei soovitata Türgi Vabariiki külastada.

„Turistid said õiguse leping katkestada ja pöörduda turismiagentuuride poole, et tagastataks turismituusiku eest tasutud raha,“ ütles Rosturismi juht Oleg Safonov.

Varem oli Safonov teatanud, et turismialane koostöö Türgiga katkestatakse sarnaselt koostöö katkestamisele Egiptusega, kui terroristid hävitasid Venemaa reisilennuki Siinai poolsaare kohal.

Turismifirmade suhtes, kes jätkavad Türgisse reiside müümist rakendavad Venemaa võimud omakorda sanktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles