FinanceEstonia uueks juhiks nimetati Rauno Klettenberg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Klettenberg
Rauno Klettenberg Foto: FinanceEstonia

Finantssektori esindusorganisatsiooni MTÜ FinanceEstonia uus juhatuse esimees on Nasdaq Tallinna juht Rauno Klettenberg. Seni finantsklastrit juhtinud Redgate Capitali partner Aare Tammemäe jätkab FinanceEstonia kapitaliturgude töögrupi eestvedajana, teatas organisatsioon.

FinanceEstonia koondab ja esindab alates 2011. aastast finantssektori ettevõtjaid kui ühtset huvigruppi suhtlemisel avalikkuse ja valitsusorganisatsioonidega, esindanud Eesti finantssektorit rahvusvahelistel turgudel ning tekitanud turuosaliste vahelist dialoogi töögruppides.

Kokku koondab FinanceEstonia 48 liiget ja 14 koostööpartnerit. Klastri eesmärk on jätkata finantssektori arendamisega, aidata kaasa Eesti konkurentsivõime hoidmisele ja parandamisele ning majanduse arengule.

«Juhatuse esimehena on mul soov ja kohustus seista jätkuvalt meie liikmete huvide eest ning hoida FinanceEstonia poolt võetud suunda kogu Eesti finantskeskkonna arendamisel,» ütles uueks juhiks valitud Klettenberg.

FinanceEstonia tegevjuht Anu Müürsepp iseloomustab Klettenbergi kui võimekat juhti ja rahvusvahelist suhtlejat. «Nasdaq on kapitaliturgude vallas oluline tegija ning selle kohaliku üksuse juhina on Rauno Klettenberg saavutanud arvestatava kogemuse, mida nüüd ka meiega jagada,» kirjeldas Anu Müürsepp. 

Rauno Klettenbergil on pikaajaline finantsvahenduse ja rahanduse kogemus, sealhulgas üle kümne aasta ettevõtete panganduses. Nasdaq Tallinn, mille juhina Klettenberg viimased kolm aastat töötanud on, viib kokku raha paigutavad investorid, täiendavat kapitali kaasata soovivad ettevõtted ning börsi liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles