Leedu spordiklubide kett ostab Eesti Arctic Spordi

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arctic Sport Club
Arctic Sport Club Foto: Liis Treimann

Leedu suurima spordiklubide keti Impuls omanik UAB Impuls LTU omandas Eesti Arctic Sport Club Tallinna ja Tartu fitness-klubide operaatorfirma.

Kui Eesti konkurentsiamet kiidab tehingu heaks, siis omandab Impuls LTU 100 protsenti Arctic Sport Club klubide operaatorfirma aktsiatest. Tehing viiakse lõpuni 2015. aastal ning seda finantseerib Nordea pank ning Baltcap Leedu SME Fond.

„Oleme pikalt planeerinud ja koordineerinud Eesti ühe tugevaima turuosalise soetamist. Arctic Sport Club spordiklubid on täielikult kooskõlas Impuls grupi kontseptsiooniga – kõrge kvaliteediga spordiklubid, mis pakuvad täies ulatuses sporditeenuseid ja sisaldavad ujumisbasseine. Praegused Arctic Sport Club aktsionärid ja juhatus jätkavad ettevõttes töötamist, sest hindame kõrgelt juba saavutatut ning plaanime oma arengut Eestis nende abiga jätkata,“ sõnas Impuls LTU tegevjuht Vidmantas šiugždinis.

2016. aasta jaanuaris avatakse Riias Lemon Gym Club ning seejärel saab Impulsist esimene spordiklubide operaator, kes tegutseb kõigis kolmes Balti riigis. Šiugždinise sõnul plaanib Impuls grupp Baltikumis kasvada oma preemium brändi Impuls ning taskukohase Lemon Gym keti läbi.

Arctic Sport Clubile kuuluvad kaks 2500 ruutmeetrilist spordiklubi Tallinnas ja Tartus. Klubid pakuvad tööd 89. inimesele.

„Meil on hea meel, et saavutasime kokkuleppe Impuls LTU-ga, mis haldab üht tugevaimat spordiklubide ketti Baltikumis. Uus omanik annab meile ajendi kasvuks ja laienemiseks. Omalt poolt oleme pühendunud ülal pidama kõrgeima kvaliteediga spordiklubi,“ ütles Arctic Sport Club osanik ja tegevjuht Rein Reitalu.

Arctic Sport Club spordiklubil on üle 4000 liikme, viies Impulsi liikmete koguarvu üle 30 000.

Tehingu lõppedes omab Impuls grupp viit ettevõtet üle Baltikumi ning nende oodatav 2015. aasta käive on 11 miljonit eurot. Impuls LTU peamine osanik on Baltcap investeerimisfond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles