Keda soovib Facebooki juht avatud kontoris oma naabrina näha?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg Foto: SCANPIX

Fast Companyle antud intervjuus avalikustas Facebooki tehisintellekti arendusüksuse juht Yann LeCun huvitava nipi, mille abil ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg hoiab ennast sotsiaalvõrgustiku kõige olulisemate arengutega kursis.

«Selleks, et võimalikult kiirelt olulisi teadmisi omandada ning arengute kohta uut infot saada, on ta (Mark Zuckerberg, toim) paigutanud enda ümber tiimid, mis tegelevad ettevõtte kõige innovatiivsemate projektidega või töötavad aladel, mille kohta ta sooviks isiklikult rohkem teadmisi omandada,» selgitas LeCun.

Näiteks muutis Facebooki juht ettevõtte avatud kontoris töökohtade paigutuse hiljuti selliseks, et tehisintellekti arendamisega tegelevad töötajad asuks talle võimalikult lähedal.

«Kui me kolisime uude kontorihoonesse, olid meie töölauad Zuckist umbes kümne meetri kaugusel,» selgitas LeCun. «Ta ei olnud sellega rahul ning ütles: «Te olete liiga kaugel, liikuge mulle lähemale.»»

Sarnast taktikat on Zuckerberg kasutanud ka varem. Näiteks 2011. aastal enne ajajoone Timeline lansseerimist soovis ta, et Instagrami kaasasutaja Kevin Systrom ning teised disainiala tipptalendid töötaks tema töölauale võimalikult lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles