LinkedIni juht: suure raha asemel tuleks valida kirg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LinkedIni juht Jeff Weiner
LinkedIni juht Jeff Weiner Foto: http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2011/07/jeff-weiner-linkedin-ceo.jpg

Ärivõrgustiku LinkedIn juht Jeff Weiner rääkis hiljuti Oprah Winfrey´le antud intervjuus, et üllatavalt palju inimesi ei ole oma karjääriplaane korralikult läbi mõelnud ning seetõttu ei ole oma tööd tehes õnnelikud, vahendab Business Insider.

«Inimesed küsivad mult tihti, kuidas oma eduvõimalusi suurendada või kuidas oma karjäärieesmärkideni jõuda. See kõlab küll väga suure lihtsustusena, kuid tegelikult tuleks kõigepealt endalt küsida: «mida ma tegelikult üleüldse soovin teha; mida ma soovin tööalaselt saavutada?»,» andis Weiner nõu.

«See on üllatav, kui tihti vestlen ma inimestega, kes on mitmeid aastaid kannatanud karjääri tegemise nimel suuri raskusi ning teinud üliinimlikke pingutusi, kuid nad ei ole sellega, mida nad saavutanud on, rahul ega õnnelikud,» rääkis ärivõrgustiku juht.

«Tegelikult on probleem selles, et nad on olnud mingil hetkel oportunistlikud, võtnud vastu esmapilgul põneva või suuremat sissetulekut lubava tööpakkumise, mõtlemata sellele, kas töö sisu on tegelikult see, millega nad ise igapäevaselt ka reaalselt tegeleda tahavad.»

Weiner selgitas, et kui inimene otsib teadlikult ning leiab lõpuks tasakaalupunkti, kus tema kirg ja oskused saavad kokku, on tähelepanuväärne, kui kiiresti hakkab ka tema karjäär edenema.

«Kohe, kui sind tabab see selgusehetk, hakkad sa seda nii otseselt kui ka varjatult väljendama, ütles ta. Ning see pole mingi New Age asi, vaid see on ka tegelikult päriselt nii.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles