Transferwise'i asutajad valiti tänavu parimaiks veebiettevõtjaiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transferwise'i asutasid Taavet Hinrikus (vasakul) ja Kristo Käärmann.
Transferwise'i asutasid Taavet Hinrikus (vasakul) ja Kristo Käärmann. Foto: TransferWise

Euroopa Komisjon kuulutas täna auhinnakonkursil Europioneers 2015 Euroopa parimateks veebiettevõtjateks eestlased Kristo Käärmanni ja Taavet Hinrikuse, kes asutasid Londonis baseeruva rahaülekannetega tegeleva ettevõtte Transferwise.

Konkursil said veel auhinna Euroopa parim noor veebiettevõtja, kelleks valiti siseruumide navigatsioonisüsteemi Nextome loonud Domenico Colucci Itaaliast ning parim naissoost veebiettevõtja Ida Tin Saksamaalt, kelle asutatud Clue võimaldab naistel ja nende partneritel digitaalsel teel hinnata oma võimet lapsi saada ehk nende viljakust, vahendab ERR

Auhinnad andsid Helsingis võitjatele üle Euroopa Komisjoni asepresident Jyrki Katainen ning Euroopa Regioonide Komitee president Markku Markkula.

Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus asutasid alles eelmisel aastal rahaülekannetega tegeleva ettevõtte Transferwise, mille peakontor asub Londonis ning kontorid on veel Tallinnas ja New Yorgis. Transferwise'i rahaplatvormi kaudu on praeguseks üle kantud rohkem kui 3 miljardit naelsterlingit ehk üle 4 miljardi euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles