Uus lennufirma on saanud mitukümmend tuhat broneeringut

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Nordic Aviationi lendudele on 9.novembri seisuga tehtud kuni järgmise aasta märtsi lõpuni üle 20 000 broneeringu ja hetkeseisuga on teenindatud 2611 reisijat viiekümne kuuel lennul.

Kõigil lähiajal Nordic Aviationiga lendavatel reisijatel soovitatakse tulla lennujaama aegsasti ehk vähemalt kaks tundi enne oma lendu kohale. Nordic Aviationil puudub hetkel veel internetis lennule registreerimise võimalus, mistõttu tuleb check-in teha reisiterminalis kohapeal.

Nordic Aviation teatas tegevuse alustamisest alates 8. novembrist 2015 koostöös viie Euroopa lennundusettevõttega kaheksal erineval lennuliinil – Amsterdami, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Oslosse, Kiievisse, Trondheimi ja Vilniusesse.  

Nordic Aviation on hetkel vaid lendude tellijaks, sest ettevõttel ei ole veel oma lennukeid ega meeskondi. Lende teostatakse koostöös lennufirmadega BMI, Trade Air, NextJet ja Carpatair, kellelt on renditud lennukipark koos meeskondadega ning Adria Airways, kelle poolt on lennuettevõtja sertifikaat, kommertsplatvorm ja piletimüügisüsteem. Seetõttu kehtivad Nordic Aviationi lendudel esialgu Adria Airways reeglid.

Nordic Aviationi lennugraafik alates 08.11.2015.

2  korda päevas Amsterdami (v.a. laupäeva õhtuti),

2 korda päevas Brüsselisse (v.a. laupäeviti ning neljapäeva, reede, ja pühapäeva hommikuti),

3 korda päevas Kopenhaagenisse (v.a. laupäeva õhtuti ja pühapäeva hommikuti),

4 korda päevas Stockholmi (reedeti 3 korda ja laupäeval-pühapäeval 2 korda),

2 korda päevas Oslosse (v.a. laupäeviti),

5 korda nädalas Kiievisse (v.a teisipäeviti ja laupäeviti),

2 korda nädalas Trondheimi (reedel ja pühapäeval) ning

2 korda päevas Vilniusse (argipäeviti).

Alates 19.12.2015 on plaan laupäeviti lennata Münchenisse (kuni märtsi lõpuni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles