Superbus kärpis väljumisi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polskibus teenindab liini Tallinn-Vilnius.
Polskibus teenindab liini Tallinn-Vilnius. Foto: Eero Vabamägi

Sügisel oma esimese Tallinnast väljuva reisi teinud Superbus on nüüd otsustanud väljumiste arvu vähendada, kuid firma kinnitusel liinist siiski ei loobuta.

«Superbus lõpetab liini Tallinn–Vilnius. Alates detsembrist Superbusi lehelt pileteid enam osta ei saa. Polskibusi lehelt saab neid osta kuni 10. jaanuarini,» kirjutas Postimehe lugeja.

Superbusi teatel on Tallinna–Vilniuse liin osa Tallinna–Varssavi B1 liinist, mille lubade omanikuks ja operaatoriks on PolskiBus.com. «Kuna nende kogemuse põhjal sõidab talvel vähem reisijaid, otsustas PolskiBus.com jätkata talvise graafikuga, mis tähendab senise kahe sõidu asemel ühte sõitu päevas,» seisab pressiesindaja vahendusel saadetud vastusest. Firma kinnitusel on nimetatud muutus  tavapärane firma poliitika, mis on ellu viidud vastavalt transpordi nõudlusele talvisel perioodil.  

«Eile (09.11) avanes SuperBus.com veebilehel talvegraafiku piletimüük, kust saab B1 liinile osta pileteid kuni 12. detsembrini ning sellel perioodil toimub B1 liinil kaks sõitu päevas. Alates 13. detsembrist kuni 10. jaanuarini 2016 toimub bussiliinile B1 piletimüük vaid PolskiBus.com veebilehel ning siis toimub vaid üks reis päevas,» kinnitas bussifirma.

SuperBusi tegevjuhi Lauri Helke sõnul on nii Tallinna–Vilniuse kui ka tervikuna B1 liini täituvus olnud positiivne. «Meil  on hea tõdeda, et SuperBusi teenusele on nende nelja linna vahel nõudlus olemas. Kindlasti pöörame tulevikus veelgi rohkem tähelepanu Baltimaade bussiliinidele,» lubas Helke.

Odavbussifirma kinnitas, et nad tulid  Eestisse sooviga sõita siinsetel siseliinidel. «Praegu keskendumegi Tallinna ja Tartu, Pärnu ning Narva vahelistele liinidele,» seisab vastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles