Palmér: kui Nordic Aviation järgib Estonian Airi strateegiat, siis on neil head võimalused õnnestumiseks

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmer.
Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmer. Foto: Tairo Lutter

Estonian Airi juhatuse esimees Jan Palmér ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et Nordic Aviationil on head võimalused õnnestumiseks, kui nad järgivad Estonian Airi viimased kaks aastat elluviidud strateegiat.

«Eesti on liiga väike, et omada rohkem kui 12 otseühendust, kuid see ei ole piisav ühenduste arv, et lennukompanii suudaks säilitada jätkusuutlikust,» nentis Palmér ja märkis, et seetõttu tuleb omavahel ühendada kaks erinevat ärimudelit, vahendas ERR Uudised.

«Üks võimalus on olla lennumahu pakkuja ehk olla alltöövõtjana teistele suurematele lennufirmadele,» täpsustas tegevuse lõpetanud lennufirma juht. Estonian Air on kasutanud seda lahendust viimasel kahel aastal ja Palméri väitel aitab selline äriplaan kasvatada ettevõtet ilma suuri tururiske võtmata.

«Kui Nordic Aviation Groupil on selline strateegia ja nad suudavad teha koostööd teiste lennundusettevõtetega, siis on neil head võimalused õnnestumiseks,» kinnitas Estonian Airi juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles