SASi otselennud Nordic Aviationi plaane muutma ei pane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SASi lennuk.
SASi lennuk. Foto: flysas.com

Nordic Aviation Groupi (NAG) juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul tervitab ettevõte SASi lende Tallinnast kolme Skandinaavia pealinna; ettevõte selle valguses oma lennuliine ega sagedusi üle vaatama ei hakka.

«Peame mõtlema ka suure pildi peale: Eesti rahvale on see kindlasti hea uudis, SAS toob siia palju turiste,» ütles Sakkov BNSile.

«Põhiline on see, et meil käib praegu päästeoperatsioon ja meie tänane kõige tähtsam ülesanne on, et me peame rahva ära teenindama,» rääkis Sakkov. «Päästeoperatsioon jätkub veel pikalt ja me tegutseme oma liinidel edasi. Me ei saa lende muuta - peame selle asja lõpuni tegema, millega pihta hakkasime. Kui see saab tehtud, jõuame arutleda, et milliseid liine ja kuidas.»

Sakkovi sõnul on ettevõtte teine ülesanne töötada rahvusliku lennufirma loomise nimel ja ka seda ülesannet pole keegi ära võtnud.

«Kas SAS meid kuidagimoodi mõjutab? Peame konkurentidel silma peal hoidma, aga otsime ka alati koostöövõimalusi ja raudselt leiame neid,» lisas Sakkov.

«Siin on kõik asjad võimalikud, aga neid otsused ei pea kohe kiirelt langetama,» ütles Sakkov, lisades, et ettevõte otsib kõikidega koostöö võimalusi ja Estonian Airi jaoks oli SAS väga ammune partner. «Siin on väga laialdaselt võimalik koostööd teha.»

Sakkovi sõnul panustas ta veel Tallinna Lennujaamas töötades SASi Eestisse toomisesse väga palju ning võis olla peaagu kindel, et kui Estonian Air tegevuse lõpetab, siis SAS reageerib, sest Eesti on ettevõttele niivõrd tähtis turg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles