Janeck Uibo hakkab juhtima Idea Groupi Läti üksust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janeck Uibo
Janeck Uibo Foto: Pm

Janeck Uibo asus alates 1. novembrist tööle turunduskommunikatsiooni kontserni Idea Group Läti üksuse juhina, teatas ettevõte.

Lätis töötab Idea Groupis 51 inimest ning olulisemateks klientideks on Prisma, Credit24, Borjomi, Red Bull, Hyundai, IBM, Google, Grindex ja Tukuma Piens.

Idea Groupi suuromaniku ning partneri Mark Eikneri sõnul on Janeck Uibol hinnaline kogemus eduka organisatsiooni üles ehitamisest ning samuti tunneb ta hästi Balti riikide meediaäri.

«Pean Janecki tugevateks oskusteks ja saavutusteks senises töös organisatsiooni arendamist ning tiimide ja muutuste juhtimist. Janecki liitumine Idea Groupiga tugevdab ettevõtte positsiooni juhtiva Baltikumiülese turundusettevõtete kontsernina,» lisas Eikner.

Janeck Uibo on loonud ja juhtinud 16 aastat meediaagentuuri MediaCom. Viimati töötas Uibo Postimehe juhatuse esimehe ja enne seda Postimehe turundusdirektorina.

«Otsuse langetamisel oli minu jaoks määrav, et tegemist on leadershipi väljakutsega, teises riigis töötamine lisab sellele oma võlu. Ma olen kogenud ja tean, kuidas luua organisatsiooni, kus inimesed saavad ja tahavad realiseerida enda potentsiaali – see toob kõrgema klientide ja töötajate rahulolu, paremad majandusnäitajad ning kasvatab ettevõtte brändi tuntust ja väärtust,» sõnas Janeck Uibo. 

Idea Groupi ettevõtete hulka kuuluvad Lätis reklaamiagentuur Idea, meediaagentuur Idea Havas Media, PR-ettevõte Idea PR, digianalüütika ettevõte Idea Metrix ning digilahenduste tehnilist teostust pakkuv Idea Lab.

Idea Group on kolmes Balti riigis tegutsev turunduskommunikatsiooni kontsern, mille 14 ettevõttes töötab kokku 160 inimest. Idea Group esindab rahvusvahelist reklaami- ja kommunikatsioonigruppi Havas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles