Arengufondi töötajate keskmine palk on langenud 1200 euro võrra

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arengufondi juht Pirko Konsa.
Arengufondi juht Pirko Konsa. Foto: Liis Treimann

Eesti Arengufondi töötaja keskmine brutopalk on sel aastal langenud 37 protsenti 2411 euroni kuus, kui lähtuda aasta esimese kolme kvartali palgakuludest.

Arengufondis töötab 27. oktoobri seisuga 27 inimest, mõned neist osalise töökoormusega ning täistööajale taandatuna on töötajate arv 25. Statistika hõlmab personali, mis tegeleb Arengufondis nutika spetsialiseerumise, rohemajanduse ja Startup Estonia programmiga, samuti administratsiooni.

Tänavuse üheksa kuu jooksul oli Arengufondi tööjõukulude suurus kokku 797 945 eurot, mis hõlmab kõiki makse ning nimetatud summa hulgas on nii nõukogu liikmete, juhatuse liikme, ajutiste lepinguliste töötajate kui ka töölepingu alusel töötavate isikute töötasud ning maksud.

Juhatuses on üks liige, kelle brutotöötasu on 4000 eurot kuus.

Arengufondi tegevusi finantseeritakse riigieelarvest ning 2015. aasta tegevuskuludeks ja arenguseireks on ette nähtud 1 miljon eurot. Nimetatud summast kaetakse administratsiooni ja arenguseirega seotud tööjõukulud, kontorikulud, uurimis- ja arendustööd ja organisatsiooni toimimisega seotud püsikulud, aga ka kõik muud organisatsiooni toimimisega seotud kulud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles