Euribor kukkus madalamast madalaimale

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Keskpanga president Mario Draghi (vasakul) neljapäeval toimunud pressikonverentsil, kus ta vihjas, et järgnmisel koosoleku arutatakse uusi meetmeid rahapoliitika lõdvendamiseks.
Euroopa Keskpanga president Mario Draghi (vasakul) neljapäeval toimunud pressikonverentsil, kus ta vihjas, et järgnmisel koosoleku arutatakse uusi meetmeid rahapoliitika lõdvendamiseks. Foto: SCANPIX

Niigi pea olematu väärtusega kuue kuu Euribor kukkus reedel, pärast Euroopa Keskpanga nõukogu koosolekut 0,009 protsendipunkti võrra 0,010 protsendini.

Euroopa Keskpanga president Mario Draghi vihjas pärast nõukogu koosolekut toimunut pressikonverentsi, et keskpank arutab uusi meetmeid majanduse stimuleerimiseks detsembril toimuval nõukogu koosolekul ja üheks võimaluseks on niigi miinuses oleva hoiuseintressi edasine alandamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles