Tallinna endise aselinnapea käsi on Vene püramiidskeemis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konsultatsioonifirma Maslov Consulting juht ja konsultant Vladimir Maslov
Konsultatsioonifirma Maslov Consulting juht ja konsultant Vladimir Maslov Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tallinna endine abilinnapea, sotsiaaldemokraat Vladimir Maslov püüab inimesi investeerima panna püramiidskeemi, mille taga seisab kuriteokahtlustusega Vene leiutaja.

Juba mitu aastat on Venemaa leiutaja Anatoli Junitski propageerinud õhuraudtee ideed. Selle järgi oleksid kõikvõimalikud maailma linnad ühendatud rongidega, mis sõidavad 3-30 meetri kõrgusel, vahendab Äripäev

Üks, kes tema eest Balti riikides lobitööd teeb, on Eesti sotsiaaldemokraadist ettevõtja, endine Tallinna abilinnapea Vladimir Maslov. Vaid mõni nädal tagasi käis Leedu meediaväljaande 15min.lt ajakirjanik Šarunas Černiauskas Vilniuses koosolekul, kus Maslov tutvustas võimalikele investoritele rongiprojekti nimega Sky Way.

Paraku jättis Maslov huvilistele mainimata, et Sky Waysse investeerimine on tegelikult püramiidskeem, mis on keelatud äriplaan. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles