Galerii: Eesti Post paneb europakikesed teele

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Postis lasid töötajad täna kätel kärmelt käia, et pakkida kokku ja panna kõigi Eesti perede poole teele rahandusministeeriumi ja Euroopa Komisjoni pakike, mis sisaldab trükist olulisima infoga eurole üleminekust, rahandusministeeriumi ja Euroopa Komisjoni kaaskirja ning eurokalkulaatorit.

Kokku jõuab selline pakike 561 000 adressaadini. Postipakid jõuavad inimesteni ajavahemikus 5.-17. november.

Kui kellelgi ei ole 17. novembriks saadetist postkasti laekunud või kui saadetis on kahjustatud, palun rahandusministeerium ühendust võtta Eesti Posti klienditeenindusega: info@post.ee, 1661; 661 6616 või anda teada Euroinfo telefonil 800 3330.

Lisaks otsepostitusele jaotab rahandusministeerium eurokalkulaatoreid tasuta sotsiaalhoolekandeasutustele, sõjaväeosadele, üliõpilaskondade liitudele ja vanglatele. Need on kohad, kus inimesed elavad püsivalt väljaspool oma perekonda, moodustades seaduse mõistes omaette leibkonna.

Veel jaotab riik eurokalkulaatoreid bussifirmadele, et hõlbustada piletite müüki bussides krooni ja euro paralleelkäibeperioodil 1.-14. jaanuarini. Selleks kulub 1725 kalkulaatorit.

Kokku läksid eurokalkulaatorid maksma umbes 4,5 miljonit krooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles